Decoratie: macramé en ander knoopwerk

We zien in steeds meer collecties mooie, met de handgemaakte muurhangers van katoen en jute verschijnen. Geknoopt, gehaakt of gebreid; deze kleine wandkleden zijn een stijlvolle decoratie. Ideaal als je een lege muur wil opfleuren met een boho accent, maar een wandkleed te groots vindt. Deze hangers met franjes vallen door het knappe macramé en ander knoopwerk namelijk al snel op!
Decoratie: macramé en ander knoopwerk

Een touw aan vastknopen

Door de typische bohemien uitstraling past deze muurdecoratie perfect in een kleurrijk boho- of Ibiza interieur. Een luchtig knoopwerk met lange franjes en houten kralen is dan ook op en top boho. Toch komt een grof geknoopt exemplaar ook in een stoere, industriële ruimte tot zijn recht. Wil je de hanger extra laten opvallen? Zoek dan het contrast op door een zwarte of gekleurde hanger aan een witte muur te hangen.

Naast muurhangers zijn er ook andere accessoires te vinden met geknoopte details. Zoals macramé plantenhangers, kussens en kleden. Bekijk hieronder vast een kleine selectie.

Accessoires van macramé en ander knoopwerk:

shopping macramé

Bloempothouder van Madam Stoltz, plantenhanger van Bloomingville (uitverkocht- gelijkaardig artikel van Bloomingville), wandkleed van Bahne (uitverkocht), kussen van Lifestyle (uitverkocht), kussen van Lifestyle (uitverkocht – gelijkaardig artikel van Lifestyle), wandkleed van Casa Vivante, wandkleed van Zusss.

nog meer: