Caravan met stapelbed

Met kinderen is een caravan met stapelbed een uitkomst. Er zijn verschillende modellen caravans op de markt waar naast een gewoon bed, een stapelbed in zit. Hieronder worden er een aantal op een rij gezet.caravan met stapelbed

Oplossing voor gezinnen

Kamperen met de caravan blijft één van de populairste manieren van vakantievieren. Maar soms is erin slapen met kinderen niet echt comfortabel. Daar is vaak net te weinig ruimte voor. En sommige kinderen wil je, voor hun en je eigen nachtrust, niet in één bed leggen. Als ieder kind een eigen bed heeft, slapen ze meestal beter. Daar hebben ze een caravan met stapelbed voor uitgevonden.

Verschillende modellen

Het aanbod in caravans is enorm. Vaak weet je niet wat voor model je moet kiezen. Begin eens met oriënteren bij Obelink. Daar verkopen ze tientallen modellen van het merk Hobby. Veel van deze caravans hebben naast een gewoon bed, een stapelbed. Wil je liever een tweedehands? Dat kan. Obelink verkoopt ook occasions. En er zitten regelmatig exemplaren bij met stapelbed.

Overige caravans met stapelbed

Kijk ook eens bij Van der Vliet Recreatie voor een caravan. Daar hebben ze de HOMESTAR Racer Trophy 49 KMF. Deze heeft achter in de caravan een stapelbed. Voor een ruimer aanbod kijk je bij Budgetcaravan. Daar pleiten ze tevens voor een lage prijs. Zit daar niets tussen? Probeer het dan bij Caravan.nu.

Bron: Caravan.nu

nog meer: wooninspiratie