Bouwtekening speelgoedgarage voor de kleine autofan

Wanneer je in het bezit bent van twee rechterhanden is het natuurlijk extra leuk om zelf speelgoed te maken. Het speelgoed is hierdoor uniek en je kunt het helemaal naar jouw wens maken. Knutsel bijvoorbeeld een speelgoedgarage voor de kleine autofan. Wij gingen op zoek naar een speelgoedgarage bouwtekening!bouwtekening speelgoedgarage

Bouwtekening speelgoedgarage

Niks is leuker om je eigen kind te zien spelen met zelfgemaakt speelgoed waar jij hard je best voor hebt gedaan. Wanneer je zoon of dochter graag met autootjes speelt, is het leuk om een garage te maken. Je kunt natuurlijk meteen zelf aan de slag gaan, maar soms kan een duidelijke bouwtekening speelgoedgarage goed van pas komen.

Speelgoed laten maken

Voor het maken van speelgoed is een hoop creativiteit en geduld nodig. Je kunt ook kiezen om deze flinke klus door iemand anders te laten doen. Bij Hout van jou maken ze speelgoed op aanvraag. Zo krijg je toch de speelgoedgarage die je in je hoofd had. Op Eigen Houtje maakt ook houten speelgoed op maat.

Speelgoedgarage kopen

Zie je het toch niet zitten om een speelgoedgarage zelf in elkaar te knutselen? Of heb je simpelweg geen tijd? Je kunt er natuurlijk ook gewoon eentje kopen!

Kijk eens rond op onze website voor meer leuke zelfmaakideeën. Je vindt bijvoorbeeld ook bouwtekeningen van een kaptafel, een poppenhuis en een speelgoedkist.

Bron: Bromtol Houten Speelgoed

nog meer: wooninspiratie