Renovatiekriebels? Virtueel binnenkijken bij renovatieprojecten

Kriebelt het om te verbouwen? Of ben je gewoon een echte architecture enthusiast? Heb je je altijd al afgevraagd wat er schuilgaat achter die mooi gerenoveerde gevel bij jou in de buurt? Van vrijdag 10 april tot en met zondag 26 april 2020 is het Renovatiedag: ‘blijf-in-uw-kot’-editie! Je krijgt er de kans om virtuele inspiratie op te doen bij renovatieprojecten in alle maten, vormen en stijlen.

Voor elk wat wils

Droom je van iets zots maar weet je niet of het te realiseren valt? Een huis vol ingebouwde kasten, een modern houten plafond, een trap met het keukenaanrecht als trede, een achtergevel volledig uit glas? De deelnemers aan de Vlaamse renovatiedag maakten van hun dromen werkelijkheid. Projecten in allerlei verschillende stijlen doen mee, dus er zit en vast en zeker iets tussen dat je op een topidee brengt voor je eigen huis.

Digitaal advies

Aan de hand van inspirerende podcasts, verhelderende foto’s en video’s leer je de projecten online kennen. Vraag je je af of zo’n verbouwing wel de moeite waard is? Ook digitaal staan de architecten van de projecten voor je klaar om al je renovatievragen te beantwoorden.

Praktisch

Ik ga bouwen en zoekeenarchitect.be organiseren de Vlaamse Renovatiedag ‘blijf-in-uw-kot’-editie online op renovatiedag.be. Je kan er gratis terecht van 10 april tot 26 april voor originele renovatie-inspiratie!

nog meer: wooninspiratie