Bedhekje Ikea voor uit-bed-vallers

Het is fijn als je kind rustig en veilig kan slapen, zonder dat het uit zijn of haar bedje kan vallen. De Ikea verkoopt een hele handige zijsteun. Geen uit-bed-vallers meer. Slaap jij ook een stuk relaxer.

Bedhekje Ikea

Uitval beveiliging

Het bedhekje Ikea is zowel voor een laag ledikant als voor een hoogslaper ideaal. De meeste kinderen zijn erg beweeglijk in hun slaap. Het hekje voorkomt dat je kind tijdens het omrollen uit het bed valt. Je bevestigt de zijsteun eenvoudig aan de zijkant(en) van het bed. Geschikt voor alle bedden met een rechte bedzijkant van 18-25 mm dik.

Bed inclusief bedhekje Ikea

Je kunt ook een complete set kopen, dus een bed inclusief zijsteun. Zo ben je lekker in één keer klaar en weet je zeker dat de zijsteun past. Bijvoorbeeld de set Kritter. Dit kinderbed van de Ikea is verkrijgbaar in drie kleuren: grenen, wit en blauw. Uiteraard heeft het bedhekje dezelfde kleur als het bed zelf. Je koopt de Kritter inclusief bedhekje én lattenbodem. Hetzelfde is het geval bij het bed uit de collectie Sniglar.

Overige bedhekjes

Niet alleen de Ikea verkoopt bedhekjes. Ook bij de webshop Babypark hebben ze een ruime keus aan zijsteunen voor aan een bed. Van hout, kunststof, metaal en zelfs met een netje. De bedsteunen zijn universeel en stuk voor stuk eenvoudig te bevestigen.

Bron: Ikea

nog meer: wooninspiratie