Beach look: het strandgevoel in huis

De wind door je haar, zand tussen je tenen, de zon op je gezicht en de geur van de zilte zeelucht… Ben jij ook zo gek van het strand? Haal dan het ontspannen strandgevoel in huis. Door een lichte basis te combineren met zeeblauw en zandkleuren, luchtige natuurlijke materialen, nautische items en vondsten van het strand creëer je een zomers (strand)feestje in huis.
Beach look: het strandgevoel in huis

Strandhuisje

Zowel voor binnen als buiten is de beach look een aanrader. Tover de kamer of tuin om tot je eigen strandpaviljoen, compleet met loungebank of daybed en fijn textiel in maritieme kleuren. Windlichten en lampionnen zorgen voor sfeervolle verlichting. Met nautische items maak je de look af. Hang bijvoorbeeld een mooie poster van schelpen op en plaats mooie schatten van het strand onder een stolp of op een schaal. Voilà, zo creëer je thuis jouw eigen privéstrand!

Beach look: het strandgevoel in huis

Kleuren van de oceaan

Een heerlijke strandpicknick aan tafel? Vang de sfeer van de oceaan en de kust in je servies. Er bestaan mooie serviezen gebaseerd op de kleuren van het strand, zoals de Pacific-serie van Royal Doulton.

Wil je de beachlook in huis? Dan is het merk Riverdale een aanrader! Bekijk hier de Riverdale-collectie met onder andere oceaankleurige kaarsen, zandkleurige kussens, luchtige plaids en stoere windlichten.

Shop items voor het strandgevoel in huis

Lampion van HKliving, Pacific borden van Royal Doulton, strandstoel van Weltevree, hangstoel van Amazonas, lantaarn van Lene Bjerre, lantaarn van Rivièra Maison, Vanessa kruk van Household Hardware, Pom Pom kussen van Riverdale, Fluffy Herringbone kussen van Oyoy, bank van Tine K Home.

Bron: 1. vtwonen | Fotografie Jeroen van der Spek |  Styling Cleo Scheulderman – 2. Broste

nog meer: