Back to school: bureaustoel voor de kinderkamer

Als kinderen veel achter hun bureau zitten is een goede kinderbureaustoel voor de kinderkamer belangrijk. Bijvoorbeeld tijdens het computeren, huiswerk maken en knutselen. Een bureaustoel heeft een ondersteunende rugleuning en een zacht zitvlak. Dit is essentieel voor de houding van je kind. kinderbureaustoel

Ergonomische kinderbureaustoel

Het is bij een bureaustoel belangrijk dat de zithoogte verstelbaar is en dat de rugleuning aangepast kan worden. De kinderbureaustoel van de Wehkamp heeft dit allebei. Daarnaast is de rugleuning ergonomisch gevormd wat extra ondersteuning biedt. Het materiaal zorgt er voor dat de stoel lekker zacht zit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes.

Kleurrijke kinderbureaustoelen

Voor een groot assortiment bureaustoelen kijk je bij Misterbed. Van ergonomische stoelen tot bureaustoelen met een leuke print. Bijvoorbeeld van Cars voor jongens, of Disney Prinsessen voor meiden. Leuk voor in een Cars-kamer of Prinsessenkamer.

Wil je nog meer te kiezen hebben? Bureaustoel24 verkoopt ook ruim tachtig verschillende kinderbureaustoelen. In allerlei uitvoeringen, kleuren en dessins. Daar moet een goede stoel bij zitten.

Leuke stoeltjes

Als je kind niet vaak of lang aan het bureau zit, dan functioneert een gewoon kinderstoeltje ook prima. Verkoopadressen voor zulke stoelen vind je in het artikel Leuke kinderstoeltjes. Let wel op de hoogte van de stoel ten opzichte van het bureau waar hij aan komt te staan. De stoel mag niet te laag of te hoog zijn. Je kind kan anders last krijgen van zijn of haar rug.

Beeld: Wehkamp

nog meer: wooninspiratie