5x waarom wij gek zijn op steellook binnendeuren uit aluminium

(Ver)bouwplannen? Grote kans dat je oog viel op dé interieurtrend bij uitstek: de stalen binnendeur. Stoer maar elegant, modern en… vaak erg prijzig. Er is echter een alternatief; de aluminium variant van deze industriële eyecatcher is niet alleen heel wat budgetvriendelijker maar ook makkelijker te onderhouden. Het overwegen waard dus! Wij sommen vijf voordelen op die jou misschien wel over de streep trekken. (vtwonen samen met IDA)

Verbondenheid

Verschillende ruimtes van elkaar scheiden zonder die gezellige huiselijkheid te verliezen doe je met een dubbele binnendeur van IDA. Dankzij de grote glaspartijen blijven de aparte vertrekken met elkaar verbonden, waardoor je een transparant en ruim gevoel creëert.

Voor elk interieur

Wie dacht dat binnendeuren met steellook enkel in een industrieel interieur thuishoorden heeft het grondig mis. Dankzij haar minimalistische gestalte en uitgebreide kleurpalet past een aluminium binnendeur in zowat elke woonstijl. Van zwart en wit tot luxueuze afwerkingen in champagne of brons. Ook heb je inspraak in de verschillende (a)symmetrische vakverdelingen van je binnendeur. Kies je voor harmonie of laat je de deur net in het oog springen?

Licht

De combinatie van de fijne profielen en grote glasramen zorgt voor een optimale lichtinval doorheen het hele huis. Zo ogen ook kleine, eerder donkere ruimtes meteen een pak groter.

Op maat

Geen zin om te breken of kappen? Bij IDA kan je terecht voor aluminium binnendeuren op maat. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor dubbele of enkele deuren, naargelang de grootte van de kamer. Daarnaast heb je ook de keuze tussen een taatsdeur, die maar in een enkele richting kan worden geopend, een pivotdeur, die om z’n eigen verticale as draait. Ook schuifdeuren kunnen een originele toets geven aan je interieur. Ga daarbij voor een industriële loftdeur of voor een moderne en strakke uitvoering.

Het materiaal waaruit de IDA-binnendeuren worden gemaakt is

100% recyclebaar .

Duurzaam

Aluminium is stevig, duurzaam en makkelijk in onderhoud. Je kan er dan ook van op aan dat je deur jarenlang in optimale staat blijft. Het materiaal waaruit de IDA-binnendeuren worden gemaakt, is bovendien 100% recyclebaar. Knap!

Over IDA

De deuren van IDA zijn minimalistisch en passen daarom in elk interieur. Ze zien eruit als stalen binnendeuren, maar zijn eigenlijk van aluminium: veel gebruiksvriendelijker! Bovendien levert IDA steeds lokaal geproduceerd maatwerk.

nog meer: wooninspiratie