3x combineren met een cognac leren zetel

De cognac leren zetel is al tijden populair. Niet zo gek ook, want dit stoere meubelstuk is op allerlei verschillende manieren te combineren. Zo creëer je met verrassende kleurencombinaties vanuit dezelfde basis steeds weer een andere sfeer. Ga je voor een industrieel geheel of decoreer je jouw sofa met zachte pasteltinten? 3x combineren met een cognac leren bank

Combineer leer met pasteltinten

Een combinatie met pastel is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je denkt aan een cognac leren zetel. Toch kunnen stoer en zacht verrassend goed samengaan. Juist het contrast tussen het bruine leer en de pasteltinten maakt van je zithoek een gezellig en sfeervol geheel. Door te werken met frisse kleuren als roze en blauw wordt de zetel een echte blikvanger in een romantisch of Scandinavisch interieur. Zo zie je maar, een industrieel meubelstuk hoeft niet altijd in een industrieel interieur te staan om goed tot zijn recht te komen.

3x combineren met een cognac leren bank

Cognac leren zetel in een urban jungle

Een andere woontrend die verrassend goed samengaat met een cognac leren meubelstuk, is de urban jungle trend. Frisse groene planten in verschillende bloempotten combineren mooi met het stoere bruine leer. Het samenspel van leer en groen vormt een mooi geheel. Wil je de urban jungle trend nog verder doorvoeren in je interieur? Met een rotan meubelstuk zoals een fauteuil of bijzettafel ben je op de goede weg. Nog een mooi tapijt en een aantal sierkussens met grafische of botanische patronen erbij en je zithoek past perfect bij de laatste trends.

3x combineren met een cognac leren bank

Cognackleurig leer in een industrieel interieur

Hoewel een zetel in cognackleurig leer op duizend-en-één manieren te combineren is, zien we dit opvallende meubelstuk nog steeds het meest terug in een industrieel interieur. Donkere kleuren, betonnen accenten en houten meubels vormen het perfecte decor voor deze stoere, grote driezitszetel. Met een schapenvacht en wat sierkussens style je niet alleen je zetel, maar breng je ook meer warmte aan. Win-win. Nog een mooie poef in dezelfde stijl erbij om het geheel af te maken en klaar is je industriële zithoek.

nog meer: wooninspiratie