3x anders: de plantenstandaard

Planten zochten het al hogerop in mooie plantenhangers, maar ook plantenstandaarden tillen je groene huisgenoten als het ware op. Met een plantenstandaard kun je spelen met verschillende hoogtes en geef je jouw aanwinsten meteen een echt podium. Zo vallen je kamerplanten nog meer op!
3x anders: de plantenstandaard

Gekleurd mandje

Je vindt bij Handed By geen kleurloze metalen plantenstandaarden, maar creaties in frisse en vrolijke kleuren! Door het contrast dat hierdoor ontstaat, valt het groen van de planten nog meer op. De gevlochten manden worden gedragen door kaneelbruine houten poten, die bij de ene standaard wat langer zijn dan bij de andere. Hierdoor kun je niet alleen spelen met kleur, maar ook variëren in hoogte.

3x anders: de plantenstandaard

Standaard op standaard

De standaarden van metaaldraad zien we in meerdere collecties terug. De ranke en verfijnde poten van het dunne metaaldraad zorgen voor een kunstzinnig en ruimtelijk effect. Met meerdere van deze standaarden bij elkaar ontstaat een interessant lijnenspel. Zoek je het nog hogerop? Plaats de plantenbak dan op een laag tafeltje, gezien bij Sissy-Boy.

3x anders: de plantenstandaard

Net even anders

Menu doet het net even anders. In plaats van een bloempot met een plant in de standaard te plaatsen, krijgt een grote vaas met een bloem de eer. Toch is zo’n lage standaard ook ideaal voor een pot met hoge plant erin. Zet je er een lage plant in, dan kun je hem een mooi plekje geven op de vensterbank of op de kast.

Plantenstandaard kopen

Er zijn ook ‘plantentafeltjes’ verkrijgbaar: speciale kleine tafeltjes om planten op te zetten. Hieronder vind je alvast een kleine selectie, leuk voor binnen én buiten. De hele collectie plantenstandaarden vind je hier.

nog meer: wooninspiratie