De 12 leukste plantenpotten voor binnen én buiten

Planten zijn een aanwinst voor je interieur. Ze zijn mooi, brengen zuurstof in huis én geven je een goede reden om een prachtige pot te kopen. Daarom zetten wij de 12 leukste plantenpotten voor je op een rij. 
12x de leukste plantenpotten voor in huis en tuin

Buitenfeestje

Ook buiten verdienen je planten een mooi omhulsel. Bij Madam Stoltz hebben ze een ruime collectie aan plantenpotten die ook geschikt zijn voor buiten. Wist je dat plantenpotten ook een accessoire op zich zijn? Combineer je potten met én zonder planten. Zo creëer je een speelse setting. Onze tip: zet je potten in verschillende hoogtes bij elkaar.

12x de leukste plantenpotten

Op pootjes

Met plantenpotten op pootjes kun je gemakkelijk met hoogtes wisselen. Zelfs de kleinste plantjes kun je op deze manier in de spotlight zetten, want het is een pot en standaard in een. Het Nederlandse merk Handed By heeft een aantal leuke exemplaren in verschillende kleuren in de collectie. Goed om te weten: het merk wil het milieu zo min mogelijk belasten door veel gebruik te maken van gerecyclede en duurzame materialen. Zo doe je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de natuur.

12x de leukste plantenpotten

Mix and match met de leukste plantenpotten

Je kunt natuurlijk kiezen voor dezelfde soort potten, maar het is ook leuk om te combineren met verschillende stijlen. Plantenpotten zijn er namelijk in oneindig veel vormen, kleuren en patronen. Van vierkant tot rond en van zwart tot rood. Bij Bloomingville heb je alle keus. Om ervoor te zorgen dat het niet té druk wordt, kun je kiezen voor een bepaald kleurenpalet.

Tip! Veel planten kun je ook in een bloempot zetten, bekijk daarom ook eens alle bloempotten. Liever een plant in een standaard? Bekijk hier alle plantenstandaarden.

Shop een plantenpot:

Plantenhanger van Lene Bjerre, plantentafel van Madam Stoltz, bloempot zink van Madam Stoltz, bloempot steen goud HKliving, bloempot en schotel Bloomingville, bloempot met schotel Hay, plantentafel wit van Mica Decorations, bloempotten van Serax, bloempot van Serax, plantenstandaard van Nordal, Hexagon pot van Ferm Living, standaard bloempot van Madam Stoltz.

nog meer: wooninspiratie