Terug naar de jaren 80 en 90 met strandbar Beach Number 1

beeld vtwonen Beeld

Vaarwel Monroe Beach, hallo Beach Number 1! De beachbar in Knokke onderging niet alleen een naamsverandering, maar kreeg ook een complete make-over in de stijl van de jaren 80 en 90. Hun inspiratie haalden ze bij de legendarische discotheek ‘Number One’ aan het Casino van Knokke. Maar geen bonkende beats in deze strandbar, de nadruk ligt nu op rust en luxe.

Lees verder onder de advertentie


Interieur

Het interieur van Beach Number 1 catapulteert je meteen terug in de tijd. Door de kleuren rood, bruin en wit én zwart-wit posters van grote sterren uit die tijd waan je jezelf helemaal in de eighties en nineties. De strandbar heeft een gezellige loungecorner met grote, rode zitzakken waar je niet meer weg wil. Daarnaast kan je ook een ligbed huren en je een hele dag laten bedienen om volledig tot rust te komen. Voor de echte fans is er zelfs het VIP Hemelbed. Hier is er plaats voor 6 personen, inclusief amuses en een fles prosecco. Vakantiesfeer ten top!

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie


Food & Drinks

Aan de bar van Beach Number 1 kan je terecht voor enkele verfrissende drankjes en cocktails. Maar ook aan champagne en wijnen geen gebrek. Voor de kleine hongertjes zijn er overheerlijk tapasbordjes. Het recept voor een ideale zomerdag!

Praktisch

Zeedijk 711, 8300 Knokke-Heist
Open van 1 april tot en met 15 oktober
Openingsuren: elke dag van 8u – 20u

Lees verder onder de advertentie

Meer informatie vind je via www.beachnumber1.be

Fotografie Didier Van Dooren