Hotspots

Mixologist Paul Morel opent nieuw atelier in Antwerpen

beeld vtwonen
Leestijd 1 minuut
Lees verder onder de advertentie

Sergio Herman

Paul Morel maakt specialty drinks op maat voor toprestaurants en bedrijven. Hij ontwikkelde zijn talent bij Pure C en The Jane onder leiding van Sergio Herman en deed ervaring op in oa. Chicago, Barcelona en Japan. Ook de cocktails die je proeft in Tomorrowland's restaurant Mesa zijn van zijn hand. Paul is niet aan zijn proefstuk toe, zoveel is duidelijk.

beeld vtwonen

Stadsbrouwerij De Koninck

Paul en zijn partner Farah namen hun intrek in het oude laboratorium van Stadsbrouwerij De Koninck. Terwijl de brouwers volop experimenteren met verrassende bieren schudt Paul cocktails, sake en ongewone combinaties uit zijn mouw. Farah schenkt op haar beurt premium thee van kleine, lokale Japanse en Taiwanese boeren – duurzame thee die ze rechtstreeks bij de door haar bezochte boeren haalt.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen

(Inter)nationale gastchefs

Vanaf april zetten de twee hun deuren open na afspraak of wanneer er een evenement plaatsvindt. Wie online een ticket kan bemachtigen, kan in het atelier terecht voor unieke evenementen en barnights. Elke maand komt er een (inter)nationale gastchef langs en wordt er een ander thema aangedaan. Cocktails, sake en thee worden er dan gecombineerd met de specialiteit van de chef. Daarnaast is de locatie ook beschikbaar voor bedrijven of kan het atelier worden afgehuurd voor privé-evenementen.

Praktisch

Brouwerij De Koninck (tweede verdieping), Mechelsesteenweg 291, 2018 Antwerpen Berchem
Meer info via morel.co – online reserveren is mogelijk.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Fotostudio Uyttebroeck – Verschueren