Lekker eten, feesten én shoppen bij Barnaba in Beringen

beeld vtwonen Beeld

Voor de betere wereldkeuken moet je bij Barnaba zijn. Bar, restaurant, feestzaal, cateringservice én shop: hier kan je terecht voor een allround food experience.

Lees verder onder de advertentie

De visie van ‘Mr. Barnaba’

Barnaba huist in het voormalige gemeentehuis van Beringen. De naam is een knipoog naar dat verleden, en verwijst naar de fictieve figuur ‘Mr. Barnaba’, de ex-burgemeester. Hij is een echte wereldburger die door het vele reizen heeft geleerd dat materialisme en succes geen voldoening brengen. Doen dat wel volgens hem: liefde en hechte connecties. Barnaba wil dan ook een ontmoetingsplek zijn waar mensen samen kunnen genieten van lekkernijen van over de hele wereld. Of dat nu een lekkere cocktail, snelle hap of meergangenmenu is.

beeld vtwonen Beeld

Altijd en overal

Ter plekke kan je je neervlijen aan de toog, op het overdekt terras, in het restaurant of in een van de lounges. En heb je iets te vieren, dan is er de unieke feestzaal. Wie trouwens maar geen genoeg krijgt van de Barnaba-experience, kan in de shop terecht voor een lekkere afhaalmaaltijd, of bestelt gewoon catering voor thuis.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Eclectische mix

De interieurstijl van Barnaba is op z’n minst eclectisch te noemen. Flamingo’s en roze zeteltjes in de ene kamer, een gouden toog en grote spiegels in de andere. Op het terras staan dan weer prachtige pauwenstoelen met vrolijke kussentjes. En in het toilet kom je terecht bij jungle-behang en roze tegeltjes. Een mix van stijlen en kleuren dus, maar toch wordt het niet schreeuwerig of kitscherig. Barnaba is een stijlvolle, unieke plek waar je elke keer wel weer iets nieuws ontdekt.

Praktische info: Koersel-dorp 25, 3582 Beringen. Meer info via www.barnaba.be

Lees verder onder de advertentie

Fotografie: Arne Jennard