Furnified opent eerste pop-up in Gent

Je kent het wel; je bent op zoek naar uniek design dat niemand anders heeft, maar die stukken zijn haast onbetaalbaar. Maak kennis met Furnified! Een Belgisch label met betaalbare designmeubelen. Je kende ze misschien al van hun showroom in Antwerpen en nu openen ze ook een pop-up in Gent. 

Jong Belgisch merk

Furnified is een jong, opkomend, online meubelmerk opgericht in 2015. Bij Furnified vind je origineel design voor een betaalbare prijs. Furnified heeft niet alleen een uitgebreide collectie aan grotere en kleinere meubels, maar ook artwork en accessoires. Dat klinkt als muziek in onze oren!

Ecologisch

Dit Belgische label denkt ook aan zijn ecologische voetafdruk. De producten worden op kwaliteit gekozen, rekening houdend met de ecologie van de materialen, wat niet wil zeggen dat ze er niet mooi uitzien. Integendeel, het zorgt voor extra charme. Een aanrader dus voor designliefhebbers die graag pronken met exclusieve meubelstukken met een origineel karakter, zonder hiervoor hun budget aan te moeten passen! Wanneer ga jij een kijkje nemen in de pop-up?

Praktisch

De pop-up is open t.e.m. 31 juli 2019.
Brabantdam 15
9000 Gent
Kijk voor meer informatie en de webshop op furnified.com

nog meer: Hotspots