De wereld op je bord bij MESA in Antwerpen

beeld vtwonen Beeld

Attention, People of Tomorrow! Bij MESA geniet je van de ‘Tastes of The World’-keuken van Tomorrowland in een relaxte, urban setting.

Lees verder onder de advertentie


De wereld delen

MESA is het geesteskind van het team achter dancefestival Tomorrowland. Het idee voor dit restaurant ontstond vanuit hun gedeelde passie voor reizen, lekker eten en mensen bij elkaar brengen. Smaken van over heel de wereld komen hier op tafel als sharing-gerechtjes. De kaart wisselt regelmatig en wordt samengesteld op basis van pure ingrediënten, met respect voor de seizoenen en lokale telers. Topkwaliteit dus, maar wel in een ontspannen, informeel kader.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie


Gezellig & stoer

Ook het interieur van MESA werd uitgedacht door het Tomorrowland-team. Al zie je hier geen felle kleuren of fantasie-figuren zoals op de podia van het festival. Wel een ruwe, urban mix van hout en metaal. Donkere tinten zorgen voor een stoere vibe. Grote blikvanger is de bar: die werd gemaakt met oude eik uit vintage treinwagons.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie


Matching cocktails

Zin om de actie van dichtbij te volgen? Installeer je op de eerste verdieping en schuif aan bij de Chef’s Table met zicht op de keuken. Oh, en vergeet zeker geen matching cocktail bij je gerecht te bestellen. Want ook de drankenkaart wordt hier met veel zorg en toewijding uitgewerkt.

Praktisch

Kloosterstraat 99, 2000 Antwerpen.
Open: elke eerste maandag van de maand, dinsdag en woensdag van 19u tot 23u, donderdag, vrijdag en zondag van 12u tot 15u en van 19u tot 23u, zaterdag van 19u tot 23u.
Reserveren kan vanaf 18 juni.
Info: www.mesa.world

Lees verder onder de advertentie