American style meets Casino Royale
De setting van Viage Grill is op z'n minst bijzonder te noemen: middenin het bruisende Grand Casino Brussels. Het decor? American style meets Casino Royale. Schuif aan in een van de gezellige boots met ronde tafels en laat je overwelmen door de heerlijke gerechten en luxueuze setting. Blikvanger is trouwens het grote neon sign met 'Licence to grill' als knipoogje. Na het eten nog wat tijd over? Waag je dan eens aan een gokje aan een van slotmachines of pokertafels. Let wel, dit kan enkel op vertoon van je identiteitskaart en boven de leeftijd van 21 jaar.
De rockster onder de grillovens
Bij Viage Grill staat topkwaliteit centraal. De chef werkt samen met de beste slagers van België en Europa en serveert vlees van unieke Europse rassen. Denk: Black Aberdeen en Blue blanc Belge. Extra troef is dat het restaurant aan in-house dry-aging of droogrijpen doet. Een proces waardoor het vlees malser wordt en meer smaak krijg tijdens de bereiding. En die bereiding is ook al van topniveau. Viage Grill heeft immers een heuse Australische broiler in huis – ook wel de rockster onder de grillovens genoemd. Door de enorme hitte (360° C) wordt elk stukje vlees of vis meteen dichtgeschroeid én is geen extra vetstof nodig. Resultaat? Sappig vlees, knapperige groenten en crispy fish & chips. Ook vegetariërs kunnen hier gerust hun hartje ophalen, want de seizoenssalades en groentebereidingen zijn niet te versmaden. De presentatie wordt bewust sober gehouden, want de smaak van de gerechten spreekt voor zich. Eén ding is zeker: hier wordt barbecueën naar een hoger niveau getild.
Praktisch
Anspachlaan 30, 1000 Brussel
Open: iedere dag van 18.00u tot 02.00u 's ochtends.
Meer info via www.viage.be
Fotografie: David Plas