Authentiek overnachten bij The Collector’s House in Antwerpen

beeld vtwonen Beeld

Broer en zus Arno en Lana delen een passie voor design en ondernemerschap. In een statig herenhuis uit 1870 in het historische hart van Antwerpen kun je bij hun The Collector’s House terecht voor evenementen én om gezellig te overnachten.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Hedendaags meets bohemian

The Collector’s House ligt in de Antwerpse Wolstraat. In de 16e eeuw leefden hier Engelse wolkooplieden, nu is het een bruisende plek voor liefhebbers van kunst, antiek en design. De perfecte uitvalsbasis voor broer en zus Arno en Lara, die beiden houden van al wat mooi en uniek is. Arno studeerde interieurvormgeving en zette met The Collector’s House de theorie meteen om in de praktijk. Authentieke elementen uit het oude pand combineert hij met hedendaagse en bohemian interieurobjecten.

Lees verder onder de advertentie

Altijd iets te beleven

Het historische pand van The Collector’s House werd volledig gerenoveerd, maar tal van authentieke elementen werden behouden. Denk: parketvloeren, marmer en moluren. Arno en Lana ontvangen je in twee gezellige gastenkamers, elk met een ruime badkamer, knusse zithoek en een kitchenette. Het 19de eeuwse karakter van de woning wordt verder doorgetrokken in de ruime eventruimte. Hier kun je als bedrijf en als particulier terecht voor exposities, workshops, tentoonstellingen en get-togethers. Hou zeker de website in de gaten, want iedere maand organiseren Lana en Arno een eigen event. Zondagse brunch, yogasessie of High Thea moment: elke maand valt er wat nieuws te beleven! The Collector’s House is een echt haventje van rust en interieurliefde, midden in Antwerpen en op een boogscheut van een heleboel toeristische trekpleisters.

P.S.

Wil je de knusse sfeer van The Collector’s House meenemen naar huis, dan kun je een souvenirtje kiezen in de Flash Shop. Lana selecteerde enkele hippe merken die naadloos aansluiten bij de filosofie van The Collector’s House. Ook hun eigen huisparfum ‘Velvet Haze’, op basis van hout en saffraan, is hier verkrijgbaar.

Praktische informatie: guesthouse vanaf € 130 per nacht, eventspace op aanvraag. Wolstraat 16, 2000 Antwerpen

Lees verder onder de advertentie

Tekst: Sanne De Lee | Foto’s: The Fresh Light