3 x heerlijk vertoeven in deze urban jungles

beeld vtwonen Beeld

Om even te ontspannen in het groen hoef je heus niet altijd de stad uit. Bij deze adresjes staan planten centraal. Welkom in de urban jungle!

Lees verder onder de advertentie

Wald in Gent

Een plekje dat aanvoelt zoals je eigen woonkamer: dat is de sfeer die bezielster Kim in Wald wilde creëren. En daar is ze dubbel en dik in geslaagd! Hier kun je terecht voor een kaart vol seizoensgebonden gerechten, klaargemaakt met lokale en artisanale producten. Maar ook voor een flinke portie urban groen, want de plantjes zijn hier te koop! Van uitgebreid ontbijt over verkwikkende lunch tot vieruurtje: bij Wald kun je gerust een hele dag vertoeven.

Dendermondsesteenweg 39/001, 9000 Gent. Meer info via waldatheart.com.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Pintxos in Mechelen

De naam Pinxtos verwijst naar de bekende minigerechtjes uit het noorden van Spanje. Het concept van kleine, kwaliteitsvolle hapjes staat hier dan ook centraal, maar werd uitgebreid tot de wereldkeuken. Je bestelt je pinxtos gewoon aan de toog, samen met een heerlijk glas wijn of lokaal biertje, en vleit je vervolgens neer in een van de vele gezellige plekken in het urban industrieel interieur. Genieten maar!

Nauwstraat 10, 2800 Mechelen. Meer info via pintxos.bar.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Friday in Antwerpen

Coworken is aan een opmars bezig, en dat hebben ze bij Friday goed begrepen. In deze voormalige diamantfabriek huur je een plekje om in alle rust te kunnen werken en inspirerende mensen te ontmoeten. Toegang tot de gezellige tuin, vergaderruimtes, keuken en lounges om even op adem te komen met een kop verse koffie krijg je er helemaal bij. En om je optimaal te voorzien van concentratie en gezonde lucht, werd het interieur zo groen mogelijk ingericht.

Lange Leemstraat 385b, 2018 Antwerpen. Meer info via friday-cowork.be.