3 Instagrammable onbijtplekjes in Antwerpen, Gent en Brussel

beeld vtwonen Beeld

Op deze plekjes zijn het ontbijt en de koffie even yummie als het interieur!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Barchel in Antwerpen

Barchel is het geesteskind van Charlotte en Ellen (Bar-Ch-El). De vriendinnen serveren allerlei heerlijkheden voor ‘breakfast, lunch en anytime in between’. Hun keuken is puur, eerlijk en heeft oog voor lokale leveranciers. Die passie voor verfijning, kwaliteit en details zie je ook aan het interieur. De dames kozen voor veel licht, textuurcontrasten, frisse accessoires en hier en daar wat groen. Aan de muur hangen kunstwerken van de Antwerpse Kathleen Proost, die zich laat inspireren door het alledaagse. Hier kun je gerust je laptop openklappen of urenlang bijkletsen met vriendinnen.

Praktische info:

Lees verder onder de advertentie
  • Barchel, Van Bréestraat 6, 2018 Antwerpen. Open dinsdag tot vrijdag: 8u – 16u, zaterdag: 9u – 17u. Zondag en maandag gesloten.
  • Barchel Nieuw-Zuid, Jos Smolderenstraat 15, 2000 Antwerpen. Open dinsdag tot vrijdag: 9u – 17u, zaterdag: 10u – 18u. Zondag en maandag gesloten.
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Yeti in Brussel

Yeti, da’s puur mood food, geïnspireerd door plekken over de hele wereld. Deze ontbijt- en lunchbar serveert lekkere en gezonde gerechten, gemaakt met seizoensgebonden lokale bioproducten, afkomstig van boerderijen om en rond Brussel. Voor de inrichting werden gerecycleerde materialen en meubeltjes van de rommelmarkt gebruikt. Yeti’s missie: een maximum aan smaak met een minimum aan ingrediënten.

Praktische info: Bijstandstraat 4, 1000 Brussel.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Lkkr in Gent

Simpelweg lekker eten, met veel liefde klaargemaakt. Lkkr is een piepkleine ontbijtbar, maar tijdens de lunch kun je hier ook terecht voor gezonde belegde broodjes, verse sapjes en heerlijke salades. De kunst van tiny housing beheert uitbater Laurent trouwens tot in de puntjes: Lkkr is niet heel groot, maar o zo smaakvol ingericht met veel licht hout en zwart-witcontrasten. Extra pluspunt: het zonnige terras recht tegenover het stadhuis en het belfort.

Praktische info: Botermarkt 6, 9000 Gent. Open maandag tot zondag: 10u – 18u

Lees verder onder de advertentie

Tekst: Sanne De Lee