Weg met schoenen en jassen: 4x opbergen in de hal

beeld vtwonen Beeld

Overal in huis heb je opbergers nodig, zo houd je rommel uit het zicht. In de gang heb je de minste ruimte maar moet je vaak toch veel kwijt, zoals schoenen en jassen. Daarom 4 tips voor opbergen in de hal.

Lees verder onder de advertentie

Houten kratjes

Leuk voor een industriële look: gebruik oude, houten kratjes. Door ze te stapelen kun je zelf kiezen welke indeling je wilt. Bevalt de kleur niet? Dan kun je ze altijd zelf een likje verf geven.

Katrol kapstok

Een katrol kapstok is dé perfecte oplossing voor de smalle, hoge gang. Hang de jassen die je niet nodig hebt hoog aan het plafond en houd lager op de muur plek over voor jacks en kinderjassen. Lees meer bij katrol kapstok.

Schoenen opbergen in de hal

Een opbergzak is ideaal om schoenen in op te bergen. Bijvoorbeeld een denim opbergzak, ziet er ook nog strak uit. Of neem een handig schoenenbankje. Wil je graag je schoenen showen? Gebruik dan een oude apothekerskast met een glazen deur om ze in op te bergen.

Lees verder onder de advertentie

Meer opbergers

Ook voor je handtassen hebben we een handige oplossing: een ophangknop voor je tas. Of wat denk je van deze leuke manden, zooi in de gang. Maar niet alleen in de gang, maar overal in huis heb je opbergers nodig. Kijk daarom eens verder bij nog meer opbergideeën overal in huis, van slaapkamer tot toilet.

Zoek je meer meubels en woonaccessoires? Je vindt ze op myhomeshopping.nl

Bron: vtwonen januari 2009 | Fotografie Jeroen Scheelings

Lees verder onder de advertentie