3x een houten zetel die past in ieder interieur

beeld vtwonen Beeld

We kunnen er maar geen genoeg van krijgen. In de hal, woonkamer of aan de eettafel: een (oud) houten zetel doet het altijd goed.

Lees verder onder de advertentie

1. Houten zetel in de hal

De houten zetel in de hal hierboven doet niet alleen dienst als zitplek bij het aantrekken van de schoenen. Het is tevens een onderbreking van de lange, witte wand. Met de (kinder)jassen erboven en de schoenen eronder wordt het in combinatie met het bankje één geheel waarin alle items samenkomen.

2. Houten eettafel zetel

Een houten zetel is handig en multifunctioneel aan de eettafel: zo heb je altijd plek voor extra eetgasten. Zet één houten zetel naast de eettafel of, als je echt wil uitpakken, aan beide kanten. Ook nu zorgt ie direct voor sfeer en breekt het de ruimte.

En extra leuk: zo’n praktische zetel kun je makkelijk zelf maken! Op vtwonen.be vind je de leukste zelfmaakideeën voor een ‘stoelenzetel’ een tuinzetel of een tafel mét zetel.

Lees verder onder de advertentie

3. In de (woon)kamer

Waarom vasthouden aan een vaste indeling, als je ook lekker kunt spelen met bijzondere meubelstukken? Een houten zetel is een natuurlijk eyecatcher die zich in ieder interieur thuisvoelt. Van Scandinavisch (waarin veel gewerkt wordt met natuurlijke materialen) tot landelijk en bohemian.

Meer tips? Bekijk hier al onze stylingartikelen.

Shop in de stijl:

Lees verder onder de advertentie