Winactie: dekbedovertrekken en plaids van Vestbjerg

Toe aan een winterslaap? Dat komt goed uit, want vandaag maak je kans op dekbedovertrekken en plaids van Vestbjerg. Om bij weg te dromen en perfect om je slaapkamer om te toveren tot een oase van rust. Een welkome ontspanning, welterusten!

Van ver, maar toch dichtbij

Met de mooie items van het Nederlandse Vestbjerg haal je een vleugje Scandinavië in huis. En laten wij nu net gek zijn op dit stukje wereld! Onze deur staat daarom ook altijd open voor modern en tijdloos design. Bij jou ook? Dan ben je bij Vestbjerg, waar de Scandinavische woonstijl dé inspiratiebron is, aan het goede adres. Van meubels tot accessoires; wij zijn grenzeloos verliefd.

Sfeermakers

We vinden het belangrijk dat je er deze winter warm bij zit. En daarvoor hebben we de hulp van de dekbedovertrekken en plaids van Vestbjerg ingeschakeld. Deze items voelen zich comfortabel in hun rol als fijne sfeermakers. Zo is het dekbedovertrek gemaakt van hoogwaardig katoen en wil je niets anders dan vroeg onder de wol kruipen. Door zijn basic kleuren laat het dekbedovertrek zich ook goed combineren met andere materialen en kleuren. Net als de plaids. Onmisbaar als extra deken tijdens koude winternachten en perfect als finishing touch na het opmaken van je bed.

Welke prijs wil jij winnen?

Wij geven vandaag 3 dekbedovertrekken en 2 plaids weg! Wil jij kans maken? Vul onderstaand formulier in om mee te doen en kies jouw favoriet. Deze actie is alléén geldig op 6 december. Lees hier de spelvoorwaarden.

A: Plaid – crème
B: Plaid – mint
C: Lits-jumeaux dekbedovertrekset – lichtgrijs
D: 1-persoons dekbedovertrekset – lichtgrijs
E: 2-persoons dekbedovertrekset – lichtblauw

Deze wedstrijd is nu afgelopen. De winnaars zijn gecontacteerd. Proficiat!

nog meer: Feestkalender