Win een Princess Aerofryer of een Princess Raclette

Heb je tijdens de feestdagen een groot gezelschap uitgenodigd, maar is je gourmetstel nét iets te klein? Of wil jij je feestelijke maaltijden klaarmaken op een gezonde manier? Dan is dit jouw geluksdag! Wij geven namelijk 2x Digital Family Aerofryer en 1x de Raclette Pure Bamboe weg. 

Gourmetten maar!

Zet de Raclette Pure Bamboe op tafel en je hebt plek voor 8 personen die een avond lang volop zullen genieten van een gezellig gourmet diner. Je gasten kunnen kiezen uit een vlakke bakplaat of een grillplaat, waardoor de gerechten nog lekkerder smaken. En goed nieuws, want na het dessert sta jij niet uren in de keuken om af te wassen. Je verwijdert de platen binnen een handomdraai en maakt ze ook net zo snel schoon. Zo hoef je niks van de avond te missen!

Feestelijk, maar gezond

Maak kennis met de Digital Family Aerofryer van Princess, jouw hulp om feestelijke, maar toch gezonde maaltijden te bereiden. Waar de friteuse gebruikmaakt van olie, is de aerofryer minder vet. Wil je uiteenlopende gerechten maken? Dat kan gewoon. Bakken, braden en grillen; heb je het menu met zoete broodjes, frietjes en groenten inmiddels al samengesteld? Heerlijk! Met een inhoud van 3,2 liter is de Aerofyer ook prima geschikt voor een groot gezin. Klaar met dineren? Diverse onderdelen kunnen in de vaatwasser. Handig toch. Bordspel, iemand?

Winnen!

Kan jij de komende feestdagen wel wat hulp gebruiken van deze handige Princess producten? Lekkere gerechten gegarandeerd! Vul het formulier in en wie weet is de Digital Family Aerofryer of de Raclette Pure Bamboe van jou! Meedoen kan alleen op 18 december! Bekijk hier de spelvoorwaarden.

Bron: in samenwerking met Princess

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden op de hoogte gebracht via e-mail.

nog meer: Feestkalender