Win een kant-en-klare kerstboom of kerstballenset

Ben jij helemaal klaar om jouw huis kerstproof te maken, maar heb je geen zin in het versieren van de kerstboom? Ga dan maar even goed zitten voor het volgende: je kunt vandaag namelijk een kant-en-klare kunstkerstboom winnen. Dat houdt in: je krijgt van ons een kunstboom mét kerstballen, ornamenten én kerstverlichting. Klinkt als kerstmuziek in je oren, of niet? 

Met een gouden randje

Ben je klaar voor een glamoureuze kerst? Fijn, want de kerstboom is versierd in chique gouden kleuren. De ballen wisselen elkaar af in een glanzende en matte afwerking voor het speelse effect. En zonder lichtjes is je boom natuurlijk niet compleet, dus die krijg je ook van ons. Zo ben je in no-time klaar voor de feestdagen!

Heb je al een boom, maar nog geen decoratie? We geven ook een mooie set kerstballen weg. De set bestaat uit kerstballen uit de vtwonen collectie. Ze zijn gemaakt van glas en hebben een subtiele gouden of zwarte decoratie. Daar word je eigen kerstboom zeker blij van.

Winnen?

Laat je ons weten wat je graag zou willen winnen? De versierde kerstboom of de kerstballen. Opgelet: de kerstboom is enkel aan de voorkant versierd. Meedoen kan alleen op 9 december, vul het formulier in om kans te maken. Lees hier de spelvoorwaarden.

A: Versierde kunstkerstboom
B: Glazen kerstballenset

Deze wedstrijd is helaas afgelopen. De winnaars zijn gecontacteerd via mail.

nog meer: Feestkalender