Message Board van Design Letters: schrijf je in en win

Sparkle like the Tinsel in your Christmas Tree. Met Design Letters haal je de feestsfeer in huis. Letterlijk, want een letterbord is de plek bij uitstek voor een toffe quote. In samenwerking met Design Letters geven we er tijdens onze feestkalender eentje weg.

Pretletter

Van de Vlinderstoel tot The Egg Chair, de ontwerpen van de Deense designer Arne Jacobsen zijn iconisch. En ook al stammen ze eigenlijk uit de fifties, in hun eenvoud ogen ze helemaal van nu. Hetzelfde geldt voor het handgeschreven lettertype dat Jacobsen in 1937 ontwierp. Het hippe Deense merk Design Letters ging ermee aan de slag en verwerkte de typografie tot losse letters voor hun Message Boards.

Tegelwijsheid 2.0

Van een bericht voor je lief tot een to-do lijst voor het weekend – vanwege de tijdloze letter en mooie achtergrondkleuren verandert zelfs de simpelste zin in een echte eyecatcher. En als het eenmaal zwart op wit (groen, grijs of roze) staat, dan moet je er wat mee. Formuleer bijvoorbeeld jouw voornemen voor 2019 en plaats dat op het letterbord. Daarmee wordt het een stuk concreter dan op Pinterest of Instagram. Kwestie van: zien is geloven!

Schrijf je in & win

Wil jij een A3 Message Board in kleur naar keuze, inclusief 20 mm letters winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op: deze actie is alleen geldig op 12 december. Als je meedoet, ga je akkoord met de spelvoorwaarden.

De wedstrijd is afgelopen. De winnaar is Annemie C.

nog meer: Feestkalender