Win gratis LED-verlichting bij een Upstairs traprenovatie

Hoewel we’m vaak vergeten, heeft’ie alles in huis heeft om een blikvanger te zijn: de trap! Samen met de specialisten van Upstairs zetten we hem in de spotlights. Letterlijk, want bij aankoop van een traprenovatie kan jij een gratis LED-verlichting winnen.

The only way is up

Kan jouw hal, overloop of woonkamer wel een make-over gebruiken, neem dan de trap onder handen. Qua verbouwing een stuk minder ingrijpend dan je wellicht verwacht, want bij Upstairs werken ze met een trede-over-trede systeem. Dat betekent dat er op maat gemaakte overzettreden op de bestaande trap worden geplaatst. Minimale overlast (en kosten) met een maximaal resultaat! Of jouw stijl nu industrial of bohemian is – qua materialen is er keuze te over, van kleuren tot leuningen en balustrades.

Mag het licht aan?!

Nu de trap weer als nieuw is, mag die ook worden gezien. Kies daarom voor trapverlichting. Zo zie je beter waar je je voeten neerzet wanneer je na het kerstfeest je bed gaat opzoeken. En of je een zachte gloed wil of juist energiek licht, een spotje of een strip: de dimbare, energiezuinige LED-lampen zijn veelzijdiger dan ooit. De adviseurs van Upstairs staan je bij met deskundig advies.

Aanbieding

Wil jij gratis LED-verlichting winnen bij een traprenovatie? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Let op! Deze actie is alleen geldig op 18 december. Als je meedoet, ga je akkoord met de spelvoorwaarden.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar is Maarten P.

nog meer: Feestkalender