2x cadeaukaart t.w.v. € 15: schrijf je in en win

Soms is geven leuker dan krijgen. Daarom verrassen wij 2 lezers graag met een vtwonen cadeaukaart t.w.v. € 15,-. Perfect om je interieur net dat tikkeltje feestelijker te maken, de keuken van iets nieuws te voorzien of de kinderkamer mee op te vrolijken. Veel moeite hoef je er bovendien niet voor te doen. Doe je mee?

Het perfecte cadeau

Vind je het tijdens de feestdagen moeilijk om het perfecte cadeau te vinden? Maak het jezelf niet moeilijk en geef jouw ‘Secret Santa’ een cadeaukaart voor Kerst. Van een bevriend koppel dat gaat samenwonen tot je mama die elk seizoen een nieuw interieur wil of die kieskeurige vriend(in), allemaal vinden ze er wel iets leuks mee. Handig om te weten: je hoeft het shoptegoed niet in een keer op te doen én je kan zelf het bedrag op de cadeaukaart bepalen.

Keuzestress

Dromen mag, net zoals het maken van een verlanglijstje. Hieronder vind je alvast onze favorieten die je kan shoppen met de cadeaukaart. Of niet. Want vergeet niet: jezelf trakteren is altijd een goed idee! Meer suggesties? Om keuzestress te voorkomen, vind je hier de gift finder met voor ieder wat wils. Ga jij recht op je doel af? Dat kan natuurlijk ook. In de vtwonen shop vind je alles om een leefbaar en gezellig huis te creëren. Van vazen tot verlichting en van behang tot woontextiel.


Doe mee en win!

Kans maken op een cadeaukaart? Vul dan snel onderstaand formulier in. Let op: deze actie loopt alleen op 1 december. Als je meedoet, ga je automatisch akkoord met de spelvoorwaarden.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn P.W.M. en Kathleen V.S.

nog meer: Feestkalender