Een Trixie-pyjama voor de hele familie: schrijf je in en win

De kerstperiode is de gezelligste tijd van het jaar. Voor het hele gezin! Er is dan ook niets zo leuk als ’s avonds met matching pyjama’s onder een warm dekentje naar een foute kerstfilm kijken. Speel nu mee en win een kerstige pyjamaset voor mama, papa en 2 kids.

Speelse prints

Trixie is het Belgische lifestylemerk bij uitstek voor kinderen. Met haar gevarieerde aanbod aan speelse hebbedingen, zorgt het voor kleur in zowel de garderobe als de slaap- en speelkamer van je uk. Je kan er niet alleen terecht voor kinderkledij, speelgoed en interieurspullen, maar ook voor bad- en beddengoed en eetgerei. Kortom, voor alles wat kinderen op dagelijkse basis nodig hebben. Typisch aan de producten van Trixie Baby zijn de vrolijke prints en kleuren. Die stimuleren de verbeelding van je kind én zorgen ook meteen voor een lach op het gezicht van mama en papa.

Biokatoen

Bij Trixie staan duurzaamheid en milieubewustheid op de eerste plaats. Omdat kinderitems nu eenmaal tegen een stootje moeten kunnen én omdat ze een gezonde toekomst voor onze kinderen willen garanderen. Hun producten worden dan ook allemaal uit kwalitatief biokatoen gemaakt.

Doe mee en win!

Kans maken op 4 pyjama’s (1 pyjamaset voor zowel mama, papa als 2 kids) van Trixie? Vul dan snel onderstaand formulier in. Let op: deze actie loopt alleen op 19 december. Als je meedoet, ga je automatisch akkoord met de spelvoorwaarden.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar is Julie M.

nog meer: Feestkalender