Nu tijdelijk: 10% korting op 7 nummers vtwonen

Wanneer het buiten vriest, is het heerlijk om met een lekkere kop thee aan de haard te zitten, al bladerend door een tijdschrift. Hét uitgelezen moment om een abonnement te nemen op je favoriete interieurmagazine! Dit zijn 3 redenen waarom jij niet langer mag wachten.

1. Interieurinspiratie, stylingideeën en DIY’s

Elke maand opnieuw voorziet vtwonen je van de leukste tips & tricks om van jouw huis een echte thuis te maken, laten we je mee binnenkijken in de leukste huizen in België en Nederland en laten we je zelf aan de slag gaan met onze stylingideeën en DIY’s. Na het lezen van jouw favoriete woonblad ben je dan ook weer helemaal mee op vlak van interieur!

2. Bij jou thuis geleverd

Tijdens de koude wintermaanden verlaat jij vast niet graag je warme nest. Wanneer je een abonnement neemt, hoef je dan ook de deur niet meer uit om je favoriete woonblad in huis te halen. Als abonnee krijg je jouw vtwonen netjes op tijd bij je thuis geleverd. Handig!

3. Nu extra voordelig

Tijdens de feestmaand trakteren we met kortingen. Wie vandaag nog een halfjaarabonnement neemt op vtwonen, krijgt 10% extra korting boven de reeds bestaande online korting met de code CADEAU2018*. Je betaalt voor 7 nummers dus geen € 41,93 maar € 35,10. Da’s een koopje, niet?

Neem hier een abonnement op vtwonen.

*Niet cumuleerbaar met andere abo-acties.

nog meer: Feestkalender