Maak 10x kans op een bloomon giftcard t.w.v. € 50,-

beeld vtwonen Beeld

Speciaal voor de decembermaand heeft bloomon haar online shop gevuld met een extra feestelijke collectie, geïnspireerd op het magische en luxe gevoel van kerst. Zie je zo’n prachtig boeket al op tafel staan? Doe mee en win alléén vandaag een bloomon giftcard.

Lees verder onder de advertentie

Blooming Christmas

Naast de abonnementenservice heeft bloomon sinds kort een Floral Shop waar alles eenmalig te bestellen is, van giftcards tot verse boeketten en de populaire Flowergram en Flowerstone. Superhandig om iemand – of gewoon jezelf – via de post mee op te fleuren. bloomon slaat de veiling over en selecteert samen met haar kwekers de beste seizoensbloemen, zodat je extra lang kunt genieten van verse bloemen. Ga je voor een design uit de feestcollectie voor een blooming Christmas of voor een klassieker om het nieuwe jaar vrolijk mee te starten?

beeld vtwonen Beeld

Doe mee!

Wil jij één van de tien bloomon giftcards t.w.v. € 50,- winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Meedoen kan alleen op dinsdag 8 december.

Lees verder onder de advertentie

Voor deze actie is het DPG Media wedstrijdreglement van toepassing.

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Beeld via Bloomon