Gratis posterboeken bij je bestelling boven €25,-

Het is feest! De gezelligste maand van het jaar is weer begonnen. En dat betekent we vanaf vandaag elke dag een nieuwe verrassing voor je hebben. Tot kerst, 24 (!) dagen lang. En om meteen feestelijk van start te gaan, krijg je vandaag bij elke bestelling boven de 25 euro twee gratis posterboeken! De allernieuwste én die van vorig jaar.

64 happy pages

Van ons nieuwe posterboek word je happy! Waarom? Omdat we maar liefst 58 posters en 7 originele zelfmaakideeën voor je hebben gebundeld. Dat betekent heel veel leuke illustraties, foto’s en spreuken om uit te knippen, op te plakken, in te lijsten en te koesteren. In de kinderkamer, als peptalk bij de spiegel of misschien wel in je moodboard; de vrolijke quotes geven je humeur én interieur een opkikker. Benieuwd hoe je de posters in huis kunt stylen en met welke zelfmaakideeën de kinderen aan de slag kunnen? Je leest er meer over in dit artikel.

Gratis posterboeken

Heb je alle producten verzameld die je zocht en ben je klaar om af te rekenen? Vergeet dan niet de code gratisposterboekvt in te vullen om de posterboeken helemaal gratis te ontvangen! Let op: deze actie is alléén geldig op 1 december en alleen bij bestellingen boven de 25 euro.

nog meer: Feestkalender