De favoriete cadeautjes van de vtwonen stylisten en hoofdredactrice: schrijf je in en win

Wat zijn we blij dat het eindelijk terug pakjestijd is! Heb jij al kerstcadeautjes geshopt? En nog belangrijker: is jouw verlanglijstje al af? Wij vroegen vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine en hoofdredactrice Nicolette wat op hun wishlist staat.

Stylist Guillemine

Lichtsnoer Sirius Lucas – “Ik ben een grote fan van lampen op verschillende plaatsen in en rond het huis. Een lichtslinger in de tuin of aan het terras zorgt ervoor dat deze plek een heel jaar door een verlengstuk van je huis wordt. Er is iets te zien wanneer je ’s avonds naar buiten kijkt, en de lampjes zorgen voor een mooie fonkeling in de ramen. Een heel jaar door een beetje feest, wie wil dat nu niet?”

Stylist Ozanne

Kandelaar vtwonen – “Ik kijk altijd enorm uit naar de herfst- en winterperiode. Wanneer de dagen kouder en korter worden, halen wij thuis de kaarsen uit de kast. Het liefst ga ik voor een bonte verzameling in verschillende hoogtes en materialen. Niets zo gezellig als een diner of een goed glas rode wijn bij kaarslicht.”

Hoofdredactrice Nicolette

Keramieken kom Household Hardware – “Wij zijn echte bourgondiërs. We houden van lekker koken en lang tafelen. Mijn verlanglijstje heeft vaak een link met eten, want van een mooi gedekte tafel smaakt alles nog beter! De natuurlijke materialen, de groene kleur en de handgemaakte afwerking van deze kom passen perfect bij mijn groene glasservies. Contrast in materiaal en verbinding in kleur.”

Schrijf je in en win

Ook fan van een van deze items? Vul dan snel onderstaand formulier in, schrijf je in op de nieuwsbrief en laat ons weten welk item jouw favoriet is. Wie weet ligt binnenkort dan wel het lievelingsobject van de stylisten of van de vtwonen hoofdredactrice bij jou onder de kerstboom! Let op: deze wedstrijd loopt enkel op 2 december. Hier vind je het wedstrijdreglement. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn Hilde D.S., Sofie G. en Roger D.

nog meer: Feestkalender