Auping Auronde-bed: schrijf je in en win

We zijn eindelijk bij het laatste vakje van onze feestkalender aanbeland, en wat voor een! Vandaag speel je mee voor de hoofdprijs, een iconische Auronde van beddenspecialist Auping. Klaar voor een hemelse nachtrust in 2019?

Dit jaar vierde Auping de 45e verjaardag van de Auronde, het iconische bed dat je naar eigen smaak volledig kan personaliseren. Met of zonder hoofdbord, of liever enkel een sidetable die je aan het bed kan bevestigen? In blauw, roze of houtlook? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is de Auronde voor meer dan de helft gemaakt uit gerecycleerde of recycleerbare onderdelen. Zo hoef je niet wakker te liggen over z’n impact op het milieu. Meer weetjes over de Auronde van Auping, lees je hier.

Doe mee en win!

Droomde jij altijd al van zo’n mooi bed in de slaapkamer? Vul dan snel onderstaand formulier in, schrijf je in op de vtwonen en Auping nieuwsbrief en maak kans op een blauwe Auronde van Auping (zie bovenstaande foto). Opgelet: deze actie is alleen geldig op 24 december. Als je meedoet, ga je akkoord met de spelvoorwaarden. De winnaar wordt op 26 december bekend gemaakt.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar is Lien V.

nog meer: