Win één van de twee Fatboy Trans-parents tafellampen

De Trans-parents tafellamp van Fatboy heeft de looks van hun Transloetje lamp, maar dan een slag groter. Een transparant design waar je niet snel op uitgekeken raakt. We geven 2 lampen in de kleur Dark Grey weg. Alleen vandaag kun je er één winnen!

Fatboy Trans-parents in grijs | vtwonen feestkalender 2020

Tijdloos design

De Fatboy Trans-parents lamp heeft energiezuinige ledverlichting, kan prima tegen een stootje en mag in de zomermaanden mee naar buiten. Dit alles maakt ‘m samen met zijn retro design tijdloos en praktisch. Show de lamp in de kast, zet hem op het bureau of geef hem een plek naast je bed. De donkergrijze kleur van de lamp maakt het ’s avonds gezellig en met de dimmer bepaal je de sfeer.

Doe mee!

Wil jij deze donkergrijze tafellamp van Fatboy t.w.v. € 269,- winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Meedoen kan alleen op woensdag 9 december.

Voor deze actie is het DPG Media wedstrijdreglement van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender