Win: 4x streelzachte roze eetkamerstoel van De Troubadour

De wintermaanden grauw en grijs? Niet als je deze vrolijke roze eetkamerstoelen van De Troubadour in huis haalt. Uitgevoerd in aaibaar velvet, met een stoer metalen frame. Dat brengt een hoop warmte en feel good vibes in huis. 

vtwonen feestkalender 2019 | roze eetkamerstoelen De Troubadour

Luxe velvet stof

Laat die winter maar komen, want als je geluk hebt zit jij er straks heerlijk bij. Met deze Icone eetkamerstoelen van De Troubadour, bekleed met een luxe velvet stof, blijf je het liefst zo lang mogelijk natafelen. Wij zijn verliefd op de subtiel roze kleur die een prachtig contrast vormt met het zwarte metalen frame. Wat een prachtstoelen!

Winnen?

Wil jij deze set van 4 eetkamerstoelen t.w.v. (in totaal) €396 van De Troubadour winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op: je kunt alleen op zondag 8 december meedoen. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten zodat je de andere mooie prijzen niet misloopt. Van winactie tot korting, van unieke vtwonen onesie tot zetel: we hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Wil je niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

Aftellen tot kerst,

elke dag een verrassing!

Bron: 1. beeld De Troubadour

nog meer: Feestkalender