Nu 20% korting op alle tapijten

Zeg maar gedag tegen je saaie vloer. Met een mooi tapijt creëer je in elk huis een warme sfeer. Zoek jij al maanden naar dátgene wat jouw huis gezellig zal maken? Grijp nu je kans en shop alle tapijten met 20% korting.

vtwonen feestkalender 2019 | grijze bank en grijs tapijt
vtwonen feestkalender 2019 | tapijt wit

Gebruik van tapijten

Tapijten kunnen je hele interieur bij elkaar trekken. Als je het gevoel hebt dat je iets mist in je woonkamer kan een tapijt de oplossing zijn. Ze zijn ook handig om een ruimte af te bakenen: een tapijt brengt een woongedeelte bij elkaar. Tot slot kan een tapijt ook ruimtelijkheid creëren. Zorg wél dat je de juiste afmeting, vorm en kleur kiest. Heb je al een idee? Of kijk je nog even op onze website om alle mogelijkheden te bekijken? Shop alléén vandaag alle tapijten met 20% korting en gebruik de kortingscode: VTFKVK20.

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten zodat je de andere mooie prijzen niet misloopt. Van winactie tot korting, van unieke vtwonen onesie tot zetel: we hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Wil je niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

Aftellen tot kerst,

elke dag een verrassing!

nog meer: Feestkalender