Doe mee en win een 3X Bluicer Pro van Sage Appliances

Met behulp van de 3X Bluicer Pro van Sage Appliances maak je binnen no time de lekkerste sappen en smoothies. Die extra vitamines kunnen we tijdens de wintermaanden goed gebruiken. Doe snel mee, want alléén vandaag kun je ‘m winnen!

Blenden en juicen in één

Eenmaal in de keuken is ie onmisbaar. De ruimtebesparende 3X Bluicer Pro is namelijk een blender en juicer in één. De handige keukenmachine kan blenden, juicen of allebei tegelijk. Hij bestaat uit verwisselbare onderdelen: de juicer met handige opvangbak en een mengkan die ook als karaf voor sappen gebruikt kan worden. De blender heeft 5 programma’s, 10 snelheidsstanden en een ruime inhoud van 1,5 tot 3 liter. Zo maak je sappen, smoothies en sauzen helemaal naar wens.

De 3X Bluicer Pro van Sage Appliances winnen?

Wil jij deze Sage 3X Bluicer Pro t.w.v. €459,90,- winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Meedoen kan alleen op maandag 7 december.

Voor deze actie is het DPG Media wedstrijdreglement van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender