5x Neuhaus Experience Box: schrijf je in en win

Dit najaar komt het Belgische chocoladehuis Neuhaus op de proppen met een Coffee & Pralines collectie: een box met 6 verschillende types pralines en twee soorten unieke koffie van Braziliaanse en Colombiaanse origine. Het ideale kerstgeschenk voor zoetebekken die ook wel een kopje koffie lusten!

Luxueuze foodpairing

De pralines uit de Coffee & Pralines collectie werden ontwikkeld door de Maîtres Chocolatiers van Neuhaus die hiervoor een fijne selectie maakten van bonen uit Colombia en Brazilië, twee referenties op vlak van cacao- en koffieproductie. Zowel de koffie- als de cacaobonen komen uit dezelfde regio, waardoor het Belgische chocoladehuis de pure smaak kan garanderen.

De Santa Rosa koffie uit Brazilië met zoete ondertoon van melkchocolade en hazelnoot degusteer je in combinatie met de limoen-, speculaas en karamelpralines van Brazilaanse cacao. De framboos-, krokante feuillentine en sambatheepralines met Colombiaanse cacao zijn dan weer heerlijk in combinatie met de Finca el Para koffie uit Colombia met zwarte thee- en zwarte chocoladesmaak. Een ware sensatie voor je smaakpapillen!

Schrijf je in en win

Begin jij spontaan te watertanden bij het zien van de box? Waag dan snel je kans en wie weet win jij wel één van de vijf Experience Boxes van Neuhaus. Vul onderstaand formulier in, schrijf je in op de vtwonen nieuwsbrief en keep your fingers crossed. Opgelet: deze wedstrijd loopt enkel op 13 december. Hier vind je het wedstrijdreglement. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn Saar M., Carine P., Merel B., Marcel N. en Rudy V.O.

nog meer: Feestkalender