Win vtwonen porseleinen kerstservies

Kan jouw servieskast wel wat aanvulling gebruiken? Of ben je al bezig met de kerstinkopen? Deze serviesset is een prachtig cadeau voor jezelf óf iemand anders. Doe mee en win alléén vandaag een van de 3 sets van 4 kommen en 4 borden!

vtwonen feestkalender 2019 | kerstservies vtwonen
vtwonen feestkalender 2019 | kerstservies op feesttafel

Feestservies

Dit ontzettend gezellige porseleinen kerstservies van vtwonen brengt je direct in een feeststemming. Als je hiermee de tafel dekt met kerst is de sfeer meteen gezet. Het fijne aan dit servies is dat je het ook kunt gebruiken op niet-feestdagen. De kleuren zijn neutraal en het schreeuwt geen kerst. Met dit servies is het elke dag feest!

Winnen?

Wil jij een van deze 3 vtwonen kerstservies sets van 4 kommen en 4 borden t.w.v. €75,60,- winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Je kunt alleen woensdag 4 december meedoen.

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten zodat je de andere mooie prijzen niet misloopt. Van winactie tot korting, van unieke vtwonen onesie tot zetel: we hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Wil je niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

Aftellen tot kerst,

elke dag een verrassing!

Bron: 2. vtwonen 12.2019, fotografie Sjoerd Eickmans, styling Kim van Rossenberg

nog meer: Feestkalender