Doe mee en maak kans op een Big Green Egg MiniMax

Het kerstdiner bereiden is een feest op de MiniMax van Big Green Egg. Deze originele kamado, een BBQ van keramiek maakt gerechten namelijk extra lekker! Alleen vandaag maak je kans op een MiniMax t.w.v. € 968,-, inclusief een zak houtskool en aanmaakblokjes.

Big Green Egg MiniMax | vtwonen feestkalender 2020

Wintertime Cookingtime

De Big Green Egg MiniMax is een compact tafelmodel met genoeg kookoppervlak om voor 4 tot 6 personen te koken. Een must-have voor de buitenkookfanaten onder ons: het keramiek weerkaatst warmte, waardoor ingrediënten en gerechten supermals worden. Grillen, stomen, wokken of slow cooking, de MiniMax kan het allemaal! Kan je niet wachten? Check hier alvast de meest lekkere recepten om te bereiden op je Big Green Egg.

Doe mee!

Wil jij kans maken op de Big Green Egg MiniMax? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Meedoen kan alleen op vrijdag 4 december.

Voor deze actie is het DPG Media wedstrijdreglement van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender