3x kaars van PAJU Design: schrijf je in en win

Mooi, betaalbaar én Belgisch. De kaarsen van PAJU Design staan dit najaar hoog op onze wishlist. Bij jou ook? Goed nieuws, want je maakt vandaag de hele dag kans op 1 van de 3 kaarsen van dit merk van eigen bodem!

Stijlvol, buiten en binnen

Kaarsen zorgen voor sfeer, zeker wanneer het buiten vroeger donker wordt. De winter is dan ook het ideale moment om extra te investeren in duurzame kaarsen met een mooi design. Enter PAJU Design, het gloednieuwe Belgische kaarsenmerk voor binnen en buiten. Zij kiezen bewust voor ontwerpen in aardetinten en natuurlijke materialen, om zo de rust die ze uitstralen nog te versterken.

100% natuurlijk

PAJU Design heeft een hart voor de natuur en werkt daarom enkel met natuurlijke grondstoffen als hout, keramiek en katoen. Zo worden een groot deel van de kaarsen bijvoorbeeld van een houten wiek voorzien. De kaarsen van dit Belgische merk zijn dus niet enkel een lust voor het oog, maar brengen dus ook de natuur naar binnen!

Doe mee en win!

Kans maken op 1 van de 3 PAJU Design-kaarsen? Vul dan snel onderstaand formulier in. Let op: deze actie loopt alleen op 3 december. Als je meedoet, ga je automatisch akkoord met de spelvoorwaarden.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn Robert C., Dorine S. en W.V.

nog meer: Feestkalender