Win een set van 3 HKliving kerstmokken

De beste manier om warm te blijven tijdens gure winterdagen? Met een dampende kop thee of warme choco op de bank te kruipen. De HKliving kerstmokken maken dit nog gezelliger. Alleen vandaag kun jij ze winnen! We geven 25 sets weg.

70’s kerstmokken

Kerstliefhebber of niet: deze prachtig gekleurde mokken uit de 70’s collectie van HKliving zijn een fijne toevoeging aan het servies. In de set zitten drie unieke mokken van keramiek, die met de hand zijn afgewerkt. Perfect tijdens de feestdagen of na een lange winterwandeling. Je hoeft de mokken alleen maar te vullen met thee, cappuccino of warme chocolademelk mét slagroom. Extra leuk: de set is feestelijk verpakt.

Winnen?

Wil jij zo’n set HKliving kerstmokken winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Meedoen kan alleen op donderdag 3 december.

Voor deze actie is het DPG Media wedstrijdreglement van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender