Hoofdprijs: WIN deze droom van een boxspring uit de Lifestyle by vtwonen collectie van Swiss Sense

Hoera! Op de allerlaatste dag van de vtwonen feestkalender kun je een wel héél bijzondere prijs winnen. Een bijzonder rustgevend cadeau, welteverstaan. De hoofdprijs is dit fijne slaapcadeau van Swiss Sense: een heerlijk lichte, luchtige boxspring. En het is nog een plaatje om te zien ook.

vtwonen feestkalender 2019 | swiss sense bed

Middelpunt van je slaapkamer

Het centrale middelpunt van je slaapkamer is altijd het bed. Boxspring Thyme uit de lifestyle by vtwonen collectie van Swiss Sense heeft fijne belijningen waardoor ‘ie niet direct alle aandacht opeist. Kies voor een stof in een rustige kleur waardoor de boxspring in de ruimte opgaat of laat de boxspring juist de blikvanger van je slaapkamer zijn door te kiezen voor een contrasterende kleur. De ranke pootjes geven het bed tenslotte een elegante uitstraling. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe zalig je hierop slaapt. Een boxspring om halsoverkop verliefd op te worden.

Winnen?

Wil jij deze fantastische boxspring Thyme t.w.v. € 2000 uit de Lifestyle by vtwonen collectie van Swiss Sense winnen (in een stof, kleur en ligcomfort naar keuze)? Vul dan onderstaand formulier in! Let op: je kunt alleen op dinsdag 24 december meedoen. 

Voor deze actie is het Sanoma wedstrijdreglement van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten zodat je de andere mooie prijzen niet misloopt. Van winactie tot korting, van unieke vtwonen onesie tot zetel: we hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Wil je niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

Aftellen tot kerst,

elke dag een verrassing!

Bron: 1. beeld Swiss Sense

nog meer: Feestkalender