Hoofdprijs: WIN een Swiss Sense boxspringcheque t.w.v. € 1500,-

Hoera! Op de allerlaatste dag van de feestkalender kun je een wel héél bijzonder cadeau winnen. De hoofdprijs is dit fijne slaapcadeau van Swiss Sense: een boxspringcheque t.w.v. € 1500,-. Geldig op alle boxsprings en bedden uit de collectie, waaronder de Lifestyle by vtwonen boxsprings!

Swiss Sense bed | vtwonen feestkalender 2020
Swiss Sense bed | vtwonen feestkalender 2020

Middelpunt van de slaapkamer

De boxsprings uit de Lifestyle by vtwonen collectie van Swiss Sense zijn met veel deskundigheid en aandacht ontworpen. Bijna alles uit de collectie is met elkaar te combineren: van hoofdbord en pootjes tot stof en kleur. Kies voor een stof in een zachte kleur om de boxspring op te laten gaan in de ruimte of laat ‘m opvallen door te kiezen voor een prachtige diepe kleur. Door de stijlvolle designs, het ligcomfort en verschillende maten creëer je altijd een bed dat bij je past. Zo wordt de slaapkamer een comfortabele plek waar je mag dromen en de dag weer uitgerust kunt beginnen.

Winnen?

Wil jij deze Swiss Sense boxspringcheque ter waarde van € 1500,- winnen? Vul dan onderstaand formulier in! Let op: je kunt alleen op dinsdag 24 december meedoen.

Voor deze actie is het DPG Media wedstrijdreglement van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender