Doe mee en maak 4x kans op een Ferm Living plaid

Op zoek naar een heerlijk plaid om de hele winter onder weg te kruipen? Dit plaid van Ferm Living is groot genoeg voor één en steelt de show met zijn frisse dessin. Wil jij dit plaid winnen? Vul dan snel het formulier in.

Plaid Ferm Living | vtwonen feestkalender 2020

Speels dessin

We houden enorm van de abstracte vormen en strakke lijnen van Ferm Living, die ook in de Mirage-serie een hoofdrol spelen. Het Mirage plaid t.w.v. € 135,- heeft een prachtig dessin, een off-white kleur en speelse franjes aan de uiteinden. Mooi in combinatie met een modern interieur en natureltinten. Drapeer het plaid over de bank als frisse blikvanger en houd ‘m vooral binnen handbereik: het grote formaat en zachte katoen komen goed van pas bij een avond op de bank.

Goed om te weten: op de foto is de grijze variant te zien. De winnaars ontvangen het plaid van Ferm Living in off-white.

Doe mee!

Wil jij één van de vier Mirage plaids in off-white winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Meedoen kan alleen op maandag 21 december.

Voor deze actie is het DPG Media wedstrijdreglement van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender