Win deze blikvanger: wijnrode fauteuil van De Troubadour

Wij vinden: een fauteuil hoort niet alleen ultra comfortabel te zijn, maar ook een blikvanger voor in huis. Eens? Dan zit je met deze wijnrode fauteuil ‘Rivoli’ in bijzondere schelpvorm helemaal goed. Zoek je nog een item voor in huis dat alle aandacht trekt? Doe snel mee!

vtwonen feestkalender 2019 |  rivoli fauteuil

Aanwinst voor ieder interieur

Deze luxe stoel is een aanwinst voor ieder interieur. De warme kleur combineert goed met koele tinten zoals lichtgrijs en bleek beige, maar de fauteuil straalt ook in combinatie met rijke roze- en terracotta tinten. En dan de stof: streelzacht velvet waar je aan blíjft zitten. Een droom van een fauteuil.

Winnen?

Wil jij deze geweldige fauteuil t.w.v. € 299 van De Troubadour winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op: je kunt alleen op donderdag 19 december meedoen. 

Voor deze actie is het Sanoma wedstrijdreglement van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten zodat je de andere mooie prijzen niet misloopt. Van winactie tot korting, van unieke vtwonen onesie tot zetel: we hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Wil je niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

Aftellen tot kerst,

elke dag een verrassing!

Bron: 1. beeld De Troubadour

nog meer: Feestkalender