Doe mee en maak 3x kans op vtwonen fotobehang

Toe aan een echte blikvanger in de kamer? Met vtwonen fotobehang is een make-over zó gepiept. Doe mee en win alleen vandaag een fotobehang naar keuze t.w.v. maximaal € 200,-.

vtwonen fotobehang | slaapkamer | feestkalender 2020

Originele prints

Droom van verre oorden met arcadebogen, ga voor een grafische wand met lijntekeningen of kijk naar honderden sterren op het Space behang. De vtwonen collectie fotobehang bestaat uit subtiele en originele prints die de muur een verrassend effect geven. Een groot voordeel: het behang is makkelijk te bevestigen. Je kunt de klus prima in je eentje klaren. Na een tijd zin in een ander print? Dit behang is ook weer makkelijk van de muur te halen. De winnaar mag rollen behang naar keuze kiezen t.v.w. maximaal € 200,-.

Doe mee!

Wil jij vtwonen fotobehang winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Meedoen kan alleen op donderdag 17 december.

Voor deze actie is het DPG Media wedstrijdreglement van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender