Doe mee en win een cognackleurige Dutchbone fauteuil

Met de prachtige cognackleurige Dutchbone fauteuil haal je de jaren 70-sfeer in huis. Daarnaast is hij ook nog eens hartstikke comfortabel. Het goede nieuws: de fauteuil kan binnenkort van jou zijn. Alleen vandaag kun je hem winnen.

vtwonen feestkalender 2019 | cognackleurige fauteuil

Comfort first

Naast het feit dat deze 70’s Dutchbone fauteuil een prachtige toevoeging is in je interieur, is hij ook nog eens ontzettend comfortabel. Perfect voor het lezen van je krantje, genieten van een glas wijn of voor het kijken van je favoriete serie. Dus wees gewaarschuwd: als je eenmaal zit wil je niet meer opstaan. Deze ideale stoel met een zithoogte van 47 cm verdient een mooie plek in je woonkamer. Voeg een paar kussens en een fijn plaid toe en relaxen maar.

Winnen?

Wil jij deze cognackleurige Dutchbone bar fauteuil winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Je kunt alleen zondag 15 december meedoen.

Voor deze actie is het Sanoma wedstrijdreglement van toepassing. 

Psst…

Houd elke dag de feestkalender in de gaten zodat je de andere mooie prijzen niet misloopt. Van winactie tot korting, van unieke vtwonen onesie tot zetel: we hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Wil je niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

Aftellen tot kerst,

elke dag een verrassing!

Bron: 1. beeld Dutchbone

nog meer: Feestkalender