Win: 2x luxe velvet fauteuil van De Troubadour

Met fluweel geef je je interieur in een handomdraai een luxe uitstraling. Op zoek naar meer zachtheid en warmte in huis? Ga maar vast klaar zitten om onderstaand winformulier in te vullen, want deze fauteuil van De Troubadour houdt je de hele winter warm.

vtwonen feestkalender 2019 | grijze fauteuil De Troubadour

Stijlvol en tijdloos

Ons hart gaat sneller kloppen van deze zijdezachte, zilvergrijze fauteuil. Superstijlvol en tijdloos tegelijkertijd en door de kleur past het meubel bij iedere woonstijl. Fauteuil Loft is de ideale fauteuil om een gezellig hoekje mee te creëren. Zet ‘m bij het raam, pak er een goed boek bij en grote kans dat je de aankomende uren wel even goed zit. De stiksels aan de buitenkant en het mooie, ranke frame maken deze beauty net even anders-dan-anders.

Winnen?

Wil jij 1 van deze 2 geweldige Loft fauteuils t.w.v. € 199 per stuk van De Troubadour winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op: je kunt alleen op vrijdag 13 december meedoen. 

Voor deze actie is het Sanoma wedstrijdreglement van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten zodat je de andere mooie prijzen niet misloopt. Van winactie tot korting, van unieke vtwonen onesie tot zetel: we hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Wil je niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

Aftellen tot kerst,

elke dag een verrassing!

Bron: 1. beeld De Troubadour

nog meer: Feestkalender