Maak 5x kans op een Blokker cadeaubon t.w.v. € 100,-

Het lijkt net alsof deze accessoires in bordeaux en oker-tinten rechtstreeks van een boom vol herfstbladeren komen. Ze maken de grauwe en grijze winterdagen extra knus. Goed nieuws: vandaag maak je kans op een Blokker cadeaubon t.w.v. € 100,-.

Blokker woonaccessoires | vtwonen feestkalender 2020
Blokker woonaccessoires | vtwonen feestkalender 2020

Mix & match

De woonaccessoires van Blokker maken het huis helemaal winterproof: de knusse kleuren en luxe stoffen creëren een sfeer waarin je het liefst de hele dag wilt cocoonen. Met deze accessoires kun je naar hartenlust combineren, want álles past bij elkaar. More is more, geldt hier. Zijn alle kaarsen aangestoken? Dan mist alleen de koude buitenlucht of een dik pak sneeuw nog. Met een Blokker cadeaubon kun je deze winterse accessoires kiezen, maar hij is ook in te wisselen voor andere woonitems, kijk alvast online om inspiratie op te doen!

Doe mee!

Wil jij één van de vijf Blokker cadeaubonnen t.w.v. € 100,- winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Meedoen kan alleen op zondag 13 december.

Voor deze actie is het DPG Media wedstrijdreglement van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender