Win: Copenhagen dressoir van De Troubadour

Een rustig en licht interieur? Of juist kleurrijk en eclectisch? Het Copenhagen dressoir van De Troubadour met handgeweven webbing staat er prachtig! Doe mee en win alléén vandaag.

Troubadour Dressoir | vtwonen feestkalender

Handgevlochten webbing

Dressoir Copenhagen t.w.v. € 299,- is gemaakt van mindi hout – een duurzame houtsoort – en is afgewerkt met handgeweven webbing. Webbing wordt gemaakt van gevlochten rotan, en dat zien we maar al te graag in ons interieur. Met het natuurlijke materiaal creëer je zonder enige moeite warmte in huis. En na een tijdje in de woonkamer, schittert hij weer als nieuw in de slaapkamer. Een tijdloos exemplaar dus! Kies zelf welke spullen je showt op de onderste plank en welke je verstopt achter de deurtjes. Door de magneetsluiting sluiten ze mooi strak.

Winnen?

Wil jij Dressoir Copenhagen van De Troubadour t.w.v. € 299,- winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op: meedoen kan alleen op zaterdag 12 december.

Voor deze actie is het DPG Media wedstrijdreglement van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender