15% korting op meubels

Ga je verhuizen en heb je nieuwe meubels nodig? Of kan jouw huis wel een opfrisser gebruiken? Dit is je kans! Alleen vandaag shop je meubels met 15% korting.

vtwonen feestkalender 2019 | grijze bank met bruine stoel
vtwonen feestkalender 2019 | grijze kast met decoratie

Voor ieder wat wils

Van zetels tot sofa’s en van tafels tot tv-meubels. Genoeg keuze en voor ieder wat wils. Wij vinden een nieuw meubel altijd een goed idee! Een nieuwe zetel om je woonkamer wat op te leuken? Of misschien een nieuwe kledingkast omdat de oude nu toch écht te klein wordt. Weet jij al precies wat je wilt hebben? Of ga je nog even lekker speuren op onze website? Vergeet in ieder geval de kortingscode niet: VTFKMB15.

Voorwaarden

De korting is woensdag 11 december geldig, op alle producten uit de categorie meubels met uitzondering van producten die worden aangeboden door verkooppartners. Niet te gebruiken in combinatie met andere vouchers, kortingscodes en bundelaanbiedingen.

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten zodat je de andere mooie prijzen niet misloopt. Van winactie tot korting, van unieke vtwonen onesie tot zetel: we hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Wil je niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

Aftellen tot kerst,

elke dag een verrassing!

nog meer: Feestkalender