Maak 4x kans op een vtwonen dekbedovertrek Natural Stone

Zin om lekker onder de dekens te kruipen? Goed nieuws! Alléén vandaag geven we 4x het vtwonen dekbedovertrek Natural Stone in de kleur Terra weg. Dit dekbedovertrek brengt sfeer in de slaapkamer en houdt je de hele winter warm.

vtwonen dekbedovertrek Natural Stone | feestkalender 2020
vtwonen dekbedovertrek Natural Stone | feestkalender 2020

Warm winterparadijs

De aardse kleur van het dekbedovertrek in combinatie met een hoop kussens tovert elke slaapkamer om tot een warm winterparadijs. Het vtwonen collectie dekbedovertrek is gemaakt van 100% stonewashed katoen. Het materiaal maakt de stof zijdezacht en geeft hem een vintage look. De winnaars ontvangen een dekbedovertrek in lits jumeaux formaat, met een lange instopstrook die de hele winter door voor warme voeten zorgt.

Doe mee!

Wil jij een vtwonen dekbedovertrek winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Meedoen kan alleen op vrijdag 11 december.

Voor deze actie is het DPG Media wedstrijdreglement van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender