Win één van de twee Serax Surface pannensets

Chapeau voor alle thuiskoks die dit jaar weer een heerlijk feestmaal op tafel toveren. Misschien maken we het jullie nét wat makkelijker met dit cadeau: een set van twee pannen uit de Surface collectie van Serax. Doe mee en win!

Serax groene pan | vtwonen feestkalender 2020

Gietijzeren kookpannen

De Surface for Serax collectie is ontworpen door chef-kok Sergio Herman en staat bekend om de stoere uitstraling en het vernieuwende design. De gietijzeren kookpannen hebben een vergrijsd groene kleur en zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Verzorg ze met extra aandacht en je kunt er jaren de meest heerlijke gerechten mee te koken. De winnaars van deze Serax pannenset ontvangen een set met twee groene kookpannen: één met een inhoud van 5,5 liter en één van 1 liter.

Winnen?

Wil jij één van de twee Serax Surface pannensets winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Meedoen kan alleen op donderdag 10 december.

Voor deze actie is het DPG Media wedstrijdreglement van toepassing. 

Tip!

Houd elke dag de feestkalender in de gaten om de andere mooie prijzen niet mis te lopen. We hebben elke dag een feestelijke verrassing voor je in petto. Niks missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de vtwonen nieuwsbrief.

nog meer: Feestkalender